25n
25N
25N

Les dones d'Alaquàs dansen contra la violència de gènere

Alaquàs s’ha sumat un any més a la campanya internacional “One Billion Rising” amb l’organització d’una dansa tradicional promoguda pel Consell de Dones

Les dones d'Alaquàs dansen contra la violència de gènere
16/02/2017 -

Alaquàs ha celebrat un any més el 14 de febrer sumant-se als actes commemoratius de la campanya internacional “One Billion Rising” en contra de la violència de gènere, una iniciativa posada en marxa per la feminista estadounidense Eve Ensler per tal de lluitar contra tota la injustícia de la violència de gènere.

El Consell de Dones ha fet de nou la seua aportació a aquesta iniciativa amb la posada en marxa d’una dansa tradicional per a tota la població. Un nombrós grup de persones participaren en els diferents balls junt amb el grup de tabalets i dolçainers d’Alaquàs, que van posar la música i el ritme a l’activitat coordinada pel Consell de Dones.

El Consell de Dones d’Alaquàs es reuneix periòdicament per treballant en l’organització d’activitats i programes que fomenten la participació de les dones d’Alaquàs en la vida municipal. En aquests moments, l’entitat es troba treballant en l’organització de la nova programació anual, concretament en les activitats relaciones amb el 8 de Març, Dia de la Dona Treballadora.

Es tracta d’un òrgan consultiu de participació, coordinació i assessorament encarregat de recollir, estudiar i fer propostes per a la resolució de les demandes, conflictes i situacions de discriminació amb les que s’enfronta la dona en la societat. Aquest és un nou òrgan assessor a través del qual es fomenta la participació de la ciutadania en la vida municipal, possibilitant una efectiva igualtat d’oportunitats i una plena participació de la dona en la vida política, cultural, econòmica i social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =