25n
25N
25N

Alaquàs intensifica els treballs preventius de control de plagues davant l'arribada de la calor

La campanya que va començar el passat 4 d’abril ha estat centrada en la lluita contra les plagues de panderoles, rosegadors i mosquit tigre

Alaquàs intensifica els treballs preventius de control de plagues davant l'arribada de la calor
05/06/2019 -

L’estiu és l’etapa de l’any en la qual es registra una major presència d’insectes i rosegadors, motiu pel qual l’Ajuntament d’Alaquàs va posar en marxa a principis del mes d’abril, els treballs preventius de control i eliminació de plagues de rosegadors, panderoles i mosquits, en diferents punts del municipi, així com en la xarxa de sanejament públic i altres canalitzacions.

Anticipant-se a la pujada de les temperatures, des del departament de Salut Pública municipal s’activava aquesta campanya emmarcada dins del Pla Integral de Prevenció que es du a terme a Alaquàs durant tot el any, i que es reforça els mesos d’abril i novembre.

Durant aquestos mesos es realitzen tractaments mensuals i quinzenals al clavegueram del nucli urbà i voltants de zones clau com poden ser els centres educatius, de salut, parcs o jardins públics, amb intervencions més exhaustives on es detecten possibles focus. S’apliquen tractaments quan és detecta la presència del mosquit tigre així com també s’activen trampes de seguretat. Cal afegir les campanyes de conscienciació dirigides a la ciutadania mitjançant les xarxes socials, web municipal, xarrades i publicació de díptics on s’inclouen les claus per lluitar contra el mosquit tigre.

L’Oficina de Salut Pública d’Alaquàs, ubicada a l’Edifici de l’Olivar, es posa a disposició dels veïns i veïnes que vulguen resoldre qualsevol dubte o comunicar l’existència d´un focus enviant un correu a salutpublica@alaquas.org o cridant al telèfon 96151 94 00 ext. 5584.

Més informació

1 Comentari

  1. María
    María juny 06, 08:37

    Una medida más que necesaria cuando se acerca el buen tiempo.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

Informacion coronavirus