25n
Orgull
Orgull

Alaquàs convoca al concurs musical Prefra 2017 i triarà amb una preselecció per votació popular

L’Ajuntament d’Alaquàs convoca de nou el concurs musical “Prefra Emergents 2017” per fomentar la participació de tots els grups valencians que vulguen formar part del cartell del 23 FRA

Alaquàs convoca al concurs musical Prefra 2017 i triarà amb una preselecció per votació popular
26/01/2017 -

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2017” per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA). Es tracta de la sisena edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 150 formacions valencianes.

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat democràtica a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera. El FRA continua sent un dels festivals de música independent i públic més importants que aposta per una oferta musical on es combinen grups nacionals amb locals de diferents estils.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini comença el 15 de febrer i finalitza l’11 de març de 2017.

Totes les bandes presentades es publicaran a la web de www.festifra.net i a la web www.alaquas.org. A partir d’eixe moment totes les persones interessades en participar poden triar el grup, banda o solista que més els agrada. La votació popular tindrà un termini de 15 dies naturals des del moment de la publicació del llistat de grups presentats.

L’organització i el jurat farà la tria d’1 o 2 grups de les 6 bandes més votades a la fase de votació popular.

El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament al mes de maig. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + dos =