25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alaquàs contracta a 18 joves parats amb el Pla d'Ocupació de la Generalitat

Durant 12 mesos, els joves formaran part de les diverses àrees municipals

L'Ajuntament d'Alaquàs contracta a 18 joves parats amb el Pla d'Ocupació de la Generalitat
11/10/2019 -

L’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, donava la benvinguda este matí als 18 joves, menors de 30 anys, que des de hui i durant un període d’un any passen a formar part de la plantilla de l’Ajuntament d’Alaquàs. Es tracta d’un programa d’ocupació de la Generalitat Valenciana EMCUJU i EMPUJU per a la contractació de persones joves qualificades o no. Una iniciativa que enguany compta amb una subvenció que ascendeix als 340.667,28€ i que queda emmarcada dins del Fons Social Europeu del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els 18 joves compten amb diferents perfils professionals: qualificats/des amb formació universitària, peons de professions vàries amb Certificat de Professionalitat, a més de joves amb formació en Cicles Formatius. Per poder formar part del procés de contractació, tots i totes han complit amb els següents requisits: estar actualment inscrits al Labora (oficina d’ocupació), al Sistema Nacional de Garantia Juvenil: no haver treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractació i no haver sigut beneficiari/ària de aquest programa en els anys precedents.

L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura ha volgut posar de relleu la importància d’aquestos programes que tenen per objectiu “fomentar la formació i l’ocupació juvenil, claus per impulsar l’accés al mercat laboral. Polítiques d’ocupació per les que es continuarà treballant”. A la cita també han acudit el regidor de cultura Fran Evangelista, el regidor d’Ocupació i Formació Jaime Marqués i el regidor de Serveis Urbans Sebastián Ruíz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + dos =