25n
25N
25N

Ajuntament i Imed Hospitales engeguen el conveni que permet la contractació de professionals de Burjassot

Ajuntament i Imed Hospitales engeguen el conveni que permet la contractació de professionals de Burjassot
23/11/2016 -

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF, va iniciar la col·laboració amb Imed Hospitales per a poder facilitar-li a aquesta última tots els perfils que consten en les seues bases de dades, així com aquells que s’incorporen a partir d’ara, i que puguen coincidir amb l’oferta d’ocupació que genera l’engegada del nou hospital privat de Imed.

En el matí del dilluns es van reunir a Burjassot l’Alcalde, Rafa García, el President de CEMEF i regidor de Promoció Econòmica, Roc Senet, el Vicepresident de CEMEF i regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano, i el Gerent de l’Hospital Imed València, Sergio García, amb l’objectiu de coordinar aquesta col·laboració, tal com s’arreplega en el conveni signat l’any 2011 i que apuntava entre altres coses, la possibilitat de contractar a un 40% dels llocs de treball no qualificats i professionals de Burjassot a igualtat de condicions entre tots els currículums presentats.

D’aquesta forma, totes aquelles persones que ja han presentat les seues currículums en CEMEF amb anterioritat seran remesos a Imed perquè puguen optar als perfils que en aquests moments ja s’estan publicant, i al mateix temps, les persones que s’interessen de nou, podran accedir a aquests perfils sota la coordinació de CEMEF, si bé, també poden accedir de forma independent a l’oferta d’ocupació a través de la mateixa pàgina web de Imed Hospitals, www.imedhospitales.com

Cal tenir en compte que els processos de selecció de personal s’allargaran al llarg de tot l’any i part de l’any que ve, i no seran processos tancats en el temps, sinó que es procediran a diverses contractacions al llarg de tot el període d’engegada del mateix hospital.

Per a Rafa García, Alcalde de Burjassot,  “és un moment important per a la nostra ciutat i para nostres i els nostres veïns. Oferim a moltes persones la possibilitat de trobar un lloc de treball, i de fer-ho en una empresa de Burjassot, en la seua ciutat. Teníem el compromís en el seu moment que així fora, i ara, per fi, i després de molts problemes originats per la crisi, la realitat és palpable, l’hospital ja comença a prendre forma, i amb açò, els llocs de treball que seran necessaris per al seu funcionament. Som positius, i sabem que moltes veïnes i veïns podran optar a treballar allí”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − cinc =