25n
Orgull
Orgull

València aprova el projecte que acabarà amb les aules prefabricades en el CEIP Carles Salvador de Benimaclet

Notario ha destacat “el diàleg constant tant amb la Direcció com amb l’AMPA per a rebre totes les seues necessitats i traslladar-los tota la informació sobre el projecte de reforma”

València aprova el projecte que acabarà amb les aules prefabricades en el CEIP Carles Salvador de Benimaclet
08/08/2021 -

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha anunciat l’aprovació del projecte bàsic i d’execució de reforma del CEIP Carles Salvador, en el barri de Benimaclet.

La intervenció permetrà incrementar el programa funcional a tres aules d’Infantil, una sala d’usos múltiples per a eixe mateix cicle i una altra aula per a xiquets i xiquetes de dos anys.

A més, se situarà una nova zona de jocs per a eixe alumnat i s’eliminaran les aules prefabricades.

Notario ha destacat aquest nou pas en la reforma del CEIP Carles Salvador perquè “demostra que el Pla Edificant continua avançant a la ciutat de València, després dels anuncis recents de la construcció de l’IES La Punta-Les Moreres, de la licitació de la redacció del projecte del CEIP Sant Josep de Calassanç i del nou CEIP 106 en el barri de Malilla i ara amb aquest projecte ja redactat per al CEIP Carles Salvador, la qual cosa ens permetrà començar la licitació de l’obra”.

Les obres d’adequació i ampliació d’aquest centre educatiu del barri de Benimaclet consisteixen en l’ampliació de la planta baixa de l’edifici principal de Primària per a la ubicació de la cuina i el menjador, de majors dimensions a les existents per a poder donar servici a les necessitats del col·legi. També en aquest edifici es realitzarà l’obertura de dues eixides d’emergència.

A més, en la zona d’accés a la parcel·la es col·locarà un porxo per a poder cobrir una àmplia zona exterior en els dies de pluja o intensa calor, es col·locarà una escala exterior d’eixida de l’edifici des de la planta primera i un nou ascensor que permetrà l’accés de persones de mobilitat reduïda a aquesta planta.

En l’edifici d’Infantil es realitzarà una ampliació per a incrementar el programa funcional a tres aules d’Infantil i a una sala d’usos múltiples per a Infantil i una aula per a Infantil del Primer Cicle (aula de 2 anys).

Al costat d’aquest edifici se situarà la zona de jocs, que en l’actualitat es troba en l’altre extrem de la parcel·la havent de realitzar un llarg recorregut per a arribar a ella.

D’aquesta manera, el centre tindrà tota la zona d’Infantil unificada i serà totalment independent de la zona de Primària.anera, el centre tindrà tota la zona d’Infantil unificada i serà totalment independent de la zona de Primària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 4 =