25n
25N
25N

Així és l'espectacular encés guanyador de Cuba-Literato Azorín

“Meravellós, és un espectacle meravellós”, “impressionant, cada any supera a l’anterior”, “Açò és alguna cosa que ningú hauria de perdre’s”… són els comentaris que al llarg dels carrers del barri de Ruzafa s’escolten. La falla de Cuba-Literat Azorín s’ha adjudicat el primer premi del concurs per davant de la Falla Av. Malvarrosa-A.Ponz Cavite que es portava el segon, el tercer va ser per a Cuba Puerto Rico i el quart per a Sueca-Literat Azorín.

En concret, la Falla Cuba-Literat Azorín, que es va adjudicar el primer premi per segon any consecutiu, la que deixava entotsolats a tots els presents amb la seua “quadratura del cercle” en la qual predomina el roig, verd i blau de les més de 80.000 llums RGB de les quals es compon el disseny. El primer premi va ser per esta obra d’art que amb 4 músiques diferents deixa embaladits a tots els presents amb el seu espectacle de llums.

Fins al pròxim 19 de març, els carrers il·luminats faran més gran la llegenda d’estes Falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Totes les nits faran els seus respectius encesos per al delit del públic. Un espectacle que tot aquell amant o visitant de les falles ha d’apuntar en la seua agenda i no perdre’s.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 1 =

museo prehistoria