25n
25N
25N

Air Nostrum programa vols especials per a Nadal

Recupera per a aquests dies 15 rutes especials i incrementa freqüències en algunes connexions regulars

Air Nostrum programa vols especials per a Nadal
09/12/2020 -

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Ibèria per a vols regionals, reforça la seua operació per Nadal programant vols especials i incrementant les freqüències en algunes connexions.

La modificació del programa durant aquest període facilita la mobilitat per a agrupaments familiars en aquestes dates tan destacades. S’acredita així la flexibilitat d’Air Nostrum per a adaptar-se a les circumstàncies en aquest entorn de tanta incertesa.

La companyia continuarà monitorant l’evolució del mercat per a poder atendre pics de demanda amb nous augments d’oferta de seients en dies clau si fora necessari.

Entre el 22 de desembre i el 10 de gener s’han programat 176 vols addicionals que suposen un augment de 15.620 places, la qual cosa representa un increment d’un 30% respecte al programa previst per a hivern. Amb la recuperació de 15 connexions no regulars i els reforços de freqüències en les regulars, en total, Air Nostrum operarà aquest Nadal 31 rutes amb 786 vols i 66.720 places.
Les connexions entre illes i els enllaços que uneixen la península amb Melilla i amb els arxipèlags canari i balear componen el gruix del reforç d’operació.

Interbalear

Durant aquest període, s’incrementen les freqüències que connecten Palma amb Eivissa i Menorca. En la connexió d’Eivissa amb Palma s’afigen quatre vols a l’oferta inicial. Un altre punt ocorrerà amb la connexió de Menorca amb Palma, que veurà incrementada l’operació sobre el que es preveu amb altres quatre nous vols.

D’aquesta manera, la connexió aèria d’Air Nostrum facilitarà el desplaçament entre les illes en aquest període nadalenc tots els dies amb un total de 27.400 places en 274 vols.

Melilla

Quant a Melilla, la Ciutat Autònoma comptarà amb freqüències addicionals amb Màlaga i Madrid, a més d’uns vols especials que la connectaran amb Canàries i Balears. En concret, Melilla disposarà de quatre vols de l’operació especial de Nadal amb Gran Canària i sis amb Palma.

A més, es reforcen els enllaços de la ciutat espanyola a Àfrica amb Màlaga, que amb els huit addicionals tindrà 22 vols, i amb Madrid, que suma 12 nous vols i aconseguirà els 28 en la connexió durant aquests dies.

A més d’aquests enllaços, es mantenen les freqüències en les rutes d’OSP (Obligació de Servei Públic) que connecten Melilla amb Almeria, Granada i Sevilla, per la qual cosa l’operació d’Air Nostrum a la Ciutat Autònoma en aquest període serà d’un total de 224 vols amb 16.128 places oferides.

Canàries

Els enllaços de diferents punts de la península amb l’arxipèlag canari permetran connectar aquests dies Tenerife amb Lleó, Santiago de Compostel·la i València; mentre Gran Canària tindrà vols amb Lleó, Santiago de Compostel·la, València i Valladolid.

Balears

A Balears es reforça l’operació en les rutes d’Eivissa, Menorca i Palma amb València, i s’agreguen rutes especials que en aquest període que permetran volar amb Air Nostrum entre Eivissa i Alacant, i entre Palma i Almeria, Lleó i Valladolid.

Vols segurs

Després de la irrupció del coronavirus la companyia ha posat en marxa una sèrie de mesures per a garantir la seguretat de passatgers i treballadors. Air Nostrum compleix amb les recomanacions elaborades per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) i el Centre Europeu per a la Prevenció i

Control de Malalties (ECDC).

S’ha reforçat la neteja a l’interior dels avions mitjançant tractaments especials contra la COVID-19. En els vols és obligatori l’ús de màscares quirúrgiques o FFP2 sense vàlvula que cobrisca nas i boca sempre. No està permés usar a bord les màscares amb vàlvula exhalatòria. A més, l’aire s’està renovant constantment en la cabina de passatgers; arriba de l’exterior i en entrar en l’avió es processa a altíssima temperatura abans de ser subministrat a l’interior ja condicionat. Addicionalment, i per a minimitzar el risc de contacte, s’han retirat les revistes, mantes, coixins i quaderns de dibuix per a xiquets, encara que es manté la plataforma d’entreteniment online, amb continguts ampliats, que poden utilitzar els passatgers a través dels seus propis dispositius mòbils.

La companyia recomana emetre la targeta d’embarcament abans d’arribar a l’aeroport i, sempre que siga possible, descarregar-la en el mòbil per a evitar contactes. Es pot aconseguir accedint a www.iberia.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − quatre =