25n
25N
25N

"Aigua d'Ontinyent" posa en valor el patrimoni del riu Clariano

"Aigua d'Ontinyent" posa en valor el patrimoni del riu Clariano
14/10/2019 -

Les activitats de la campanya “Aigua d’Ontinyent, per a beure, per a viure” impulsada per l’Ajuntament i l’empresa EGEVASA es reprenien el passat dissabte amb una “Ruta Patrimonial pel Riu Viu” al voltant del riu Clariano.

A la visita, iniciada des de l’aparcament de l’antiga fàbrica de Paduana, diversos membres de La Nostra Terra donaven detalls als i les assistents sobre la història dels diversos elements patrimonials de la ciutat situats a les proximitats del riu Clariano. Així, es parlava de la Glorieta, el Pont nou, el Molí Descals, el futur museu del Tèxtil Valencià, la placeta de Sant Carles, la Plaça de Baix, la Barbacana o el Pont vell.

La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia, coordinadora de la campanya, acudia a la ruta acompanyada del regidor de Joventut, Jordi Vallés, i felicitava els representants de La Nostra Terra per la seua implicació amb la iniciativa, amb especials paraules d’agraïment per a Ignasi Gironés, Alfred Bernabeu i Manolo Requena. Des de La Nostra Terra, al seu torn, s’agraïa a l’Ajuntament i a la regidora Sanyo Gandia “l’oportunitat per fer possible d’aquesta manera lúdica i didàctica el fet de mostrar un patrimoni tan nostre que hem de saber preservar i tenir cura per a les generacions venidores”, manifestaven.

Cal recordar que al marc de la campanya “Aigua d’Ontinyent” el pròxim 24 d’octubre (dijous) s’inaugurarà l’exposició “Ontinyent, fets d’aigua” a la Casa de Cultura. A més a més, a les pròximes setmanes tindran lloc tot un seguit de tallers d’Educació Ambiental adaptats per a l’alumnat de primària i secundària, així com noves visites guiades de les quals s’informarà pròximament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =