25n
25N
25N

Agricultura estudiarà un projecte per a la modernització de regadius a Callosa d'en Sarrià

El projecte consisteix en la instal·lació d’un sistema de reg per degoteig en 1.848 hectàrees del terme municipal de Callosa i dels de Bolulla, La Nucia i Altea.

Agricultura estudiarà un projecte per a la modernització de regadius a Callosa d'en Sarrià
26/06/2016 -

El director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, s’ha reunit amb l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i amb la Comunitat de Regantes i Usuaris per a tractar l’estudi preliminar d’un projecte de modernització de regadius en la localitat.

El projecte consisteix en la instal·lació d’un sistema de reg per degoteig en 1.848 hectàrees del terme municipal de Callosa i dels de Bolulla, La Nucia i Altea, i en la creació d’altres infraestructures que permetrien l’estalvi hídric en els cultius de la zona.

Roger Llanes ha atès la proposta dels regantes de Callosa d’en Sarrià i s’ha compromès a examinar-la en el marc de la conselleria, en atenció a la superfície que abastaria en la Marina Baixa en cultius de nespra, a l’aposta per un baix consum d’aigua i una gestió comunitària dels recursos de totes les comunitats existents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 5 =