25n
Orgull
Orgull

Tres menors detinguts per agredir sexualment a una altra menor en Magdalena

Tres menors detinguts per agredir sexualment a una altra menor en Magdalena
30/03/2019 -

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Castelló, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest divendres a la nit l’internament en règim tancat en diferents centres durant un màxim de sis mesos de tres menors detinguts per delictes contra la llibertat sexual d’una altra menor durant les festes de la Magdalena de Castelló.

El jutge de guàrdia ha acordat així la petició de mesures cautelars formulada per la Fiscalia, que és la institució competent en la instrucció dels procediments oberts a l’empara de la Llei de Responsabilitat Penal del Menor, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en un comunicat.

Prèviament, el magistrat ha decretat, també d’acord amb el criteri del Ministeri Públic, la llibertat provisional d’un adult detingut en el marc del mateix atestat policial. El jutge li ha imposat com a mesura cautelar l’obligació de comparéixer una vegada al mes en el jutjat.

Dels huit detinguts en un primer moment, la Policia va posar en llibertat a un dels dos adults, mentre que la Fiscalia va fer el mateix amb altres tres menors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + catorze =