25n
25N
25N

Les aglomeracions als locals d'oci de La Marina deslliga la indignació en xarxes

En el vídeo, que va ser difós a través de Twitter, es poden veure aglomeracions a les terrasses

Les aglomeracions als locals d'oci de La Marina deslliga la indignació en xarxes
25/05/2020 -

Aquest cap de setmana, molts valencians i valencianes van aprofitar el bon temps per a reunir-se amb amics i familiars i gaudir de les terrasses de la ciutat. Sens dubte, una de les opcions preferides va ser La Marina de València, la qual cosa va portar al fet que es produïren aglomeracions i conductes poc respectuoses amb les mesures de seguretat decretades en l’estat d’alarma.

De fet, un vídeo que va pujar un usuari de Twitter va deslligar la indignació a les xarxes. Tant és així que La Marina de València ja ha anunciat que s’obrirà un expedient sancionador, a més de donar part a les autoritats perquè situacions així no tornen a ocórrer.

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha informat a través de les seues xarxes socials que “ja s’han posat sancions als locals de La Marina per incomplir les normes”. A més, ha afegit que “és necessari endurir les sancions a aquesta mena d’establiments que no compleixen les normes” perquè “ens estem jugant la salut”. Finalment, ha volgut enviar un missatge de conscienciació: “la millor mesura de protecció som nosaltres mateixos”.

La Comunitat Valenciana demanarà el passe a la fase 2 aquesta setmana, la qual cosa permetrà la posada en marxa de mesures més flexibles. Per això, és important que la ciutadania continue actuant de manera cívica, i complint amb les normes d’higiene i seguretat establides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =

museo prehistoria
museo prehistoria