25n
25N
25N

Exposició 'L'Agència Estatal de Meteorologia a través del temps'

Exposició 'L'Agència Estatal de Meteorologia a través del temps'
14/03/2017 -

La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, Glòria Tello, inaugurarà aquesta vesprada (18.00 hores) al Museu de Ciències Naturals l’exposició “L’Agència Estatal de Meteorologia a través del temps”. “Amb un centenar d’aparells utilitzats durant diverses èpoques per a l’anàlisi meteorològica i 30 cartells il·lustratius podem fer-nos una idea molt ajustada de la història de la meteorologia a l’Estat”, ha explicat Tello en referència a la col·lecció exposada.

La mostra, organitzada pel Museu de Ciències Naturals i l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), arriba acompanyada de la instal·lació d’un observatori meteorològic, d’activitats didàctiques i de visites guiades, “una oferta molt interessant perquè l’experiència de les persones que la visiten siga la més completa possible”. Tello ha destacat, a més, “l’objectiu d’acostar la ciència de la meteorologia a la ciutadania, amb realització de prediccions meteorològiques, com ara observacions de temperatura, de pressió, d’humitat, de vent i de precipitacions”.

Amb aquesta exposició es destaca la contribució de l’AEMET a la seguretat de les persones i els seus béns gràcies al desenvolupament, implantació i prestació de servicis meteorològics. En l’actualitat treballen en ella vora 1.400 persones.

Juntament amb la regidora, a la inauguració estaran presents el president d’AEMET, Miguel Ángel López González, i el delegat territorial d’AEMET a València, Jorge Tamayo Carmona.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 16 d’abril als horaris habituals, de dimarts a diumenges i festius de 9.30 a 19.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − un =

museo prehistoria