25n
25N
25N

Adsuara (PP) diu que té el suport de Casado i Bonig com a alcalde, portaveu i president de la gestora

Adsuara (PP) diu que té el suport de Casado i Bonig com a alcalde, portaveu i president de la gestora
24/09/2019 -

L’alcalde d’Alfafar (València) pel PP, portaveu d’aquesta formació en la Diputació de València i president de la gestora de la formació a la província, Juan Ramón Adsuara, ha assegurat aquest dimarts que compta amb el suport del president nacional del PP, Pablo Casado, i de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en totes les funcions que exerceix.

Així mateix, ha defensat la seua labor com a portaveu en la corporació provincial i com primer edil i ha assenyalat que els ‘populars’ valencians treballen ja amb vista a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre.

Adsuara s’ha pronunciat d’aquesta manera abans de començar el ple ordinari de setembre en la Diputació de València, preguntat pel seu futur polític, per si pensa seguir al capdavant del grup del PP en la institució provincial en la Diputació de València i per si es presentarà com a candidat a presidir el PP en el congrés provincial.

El responsable ‘popular’ ha indicat que no sap “d’on ixen” comentaris referits al seu futur i ha destacat que els membres del seu partit estan “treballant de cara a aquestes noves eleccions”. “Estem treballant en la mateixa línia, tant el grup de la Diputació, com la gestora, el grup parlamentari en Les Corts i la direcció regional”, ha exposat.

Juan Ramón Adsuara ha afirmat que mantenen una “fluida comunicació” i que tots ells es coordinen. Igualment, ha ressaltat el seu paper com a alcalde d’Alfafar i ha asseverat que compagina aquest càrrec amb les seues altres responsabilitats.

“Hi ha una cosa clara. Cal tindre en compte que dirigisc una població de més de 20.000 habitants, amb majoria absoluta del PP. Hi ha projectes en aquesta tercera legislatura que cal espentar. Per a això fem un organigrama on es deleguen totes les funcions. Assistisc a totes les reunions que puc, intente compaginar i coordinar tant Diputació com Ajuntament”, ha plantejat.

Després d’això, preguntat per si s’assega recolzat pel seu partit, Adsuara ha respost que sí i ha afirmat que recentment, en la visita que van realitzar a Ontinyent (València) Casat i Bonig per a conéixer els efectes de les pluges, tots dos li van estar donant suport. “Van estar donant-me tot el seu suport” i “molt ànim”, ha declarat, com a alcalde, portaveu en la Diputació i president de la gestora del PP.

Així, ha mostrat el suport rebut per a continuar “barallant per l’alcaldia i sent un ajuntament referent” i per a continuar “treballant per a les persones, que és el que sempre hem intentat”.

PERSONACIÓ

D’altra banda, preguntat per si el PP en la Diputació mantindrà la personació en causes judicials com Divalterra, Adsuara ha respost que sí. “Sí, estarem”, ha exposat, alhora que ha explicat que en haver canviat la composició d’aquest grup després de les eleccions municipals de maig “hi ha una sèrie de procediments que s’han de dur a terme”.

“Són procediments tècnics i jurídics i, per tant, estem en aqueixes. El nou grup, tots els diputats, estem d’acord a seguir i a personar-nos en la causa. Simplement, hi ha un xicotet canvi, un ensopec en el tema tècnic-jurídic, que amb aquestes eleccions i la nova composició de nou grup ens ha retardat una mica”, ha argumentat el portaveu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =