25n
25N
25N

Adsuara defensa la “equitat” i "la cultura del pacte"com a senyals d'identitat de la Diputació de València

Adsuara defensa la “equitat” i "la cultura del pacte"com a senyals d'identitat de la Diputació de València
10/07/2019 -

El portaveu del Grup Popular de la Diputació de València, Juan Ramón Adsuara, ha assegurat hui durant el discurs de la seua presa de possessió que la corporació provincial ha de guiar-se per “l’equitat” en la seua actuació perquè és “l’avantsala de la igualtat”.

Adsuara ha considerat que aqueixa forma de treballar per les poblacions de la província ha de portar a “no fer distincions entre municipis grans o xicotets i tampoc en funció del color polític” dels seus governs locals. Es tracta, al seu judici, de fer que l’actuació de la Diputació redunde en benefici dels ciutadans.

La importància de la Diputació

El portaveu del Grup Popular ha destacat que “creem en la cultura del pacte i la col·laboració entre les diferents Administracions i institucions i espera que durant aquesta legislatura es puga aprofundir en ells. Ara bé, ha ressaltat que és molt important el paper de la Diputació de València enfront d’altres formacions polítiques que el posen en dubte.

Durant la seua intervenció ha agraït el treball dels seus companys durant la passada legislatura i ha presentat a l’actual Grup Popular com “un equip renovat davant una nova era i un nou repte”. Ha afirmat que “recollim el testimoni i el president ens tindrà al seu costat per a treballar pel municipalisme però enfronte a l’hora de fiscalitzar la seua gestió”.

“No podem perdre la nostra essència de municipalisme” ha advertit i ha demanat començar a treballar immediatament “per a demostrar que els polítics i la política són una eina per a millorar l’Estat del benestar a la província”.

La Diputació, ha finalitzat, “ha de ser una palanca per a fer avançar a la província i, sobretot, ajudar les persones que més ho necessiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 1 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna