25n
25N
25N

Adjudicades les obres per a convertir un edifici del Cabanyal en un centre de serveis socials

Arxiu

Adjudicades les obres per a convertir un edifici del Cabanyal en un centre de serveis socials
03/10/2019 -

L’Ajuntament de València adjudicarà aquest divendres les obres de l’edifici municipal situat al carrer de la Reina número 117 per a “convertir-ho en un nou centre de serveis socials, en el barri del Cabanyal-Canyamelar”. Serà el tercer centre d’aquestes característiques en el districte dels Poblats Marítims, juntament amb el de la Malva-rosa i el de Natzaret, tal com ha informat la regidora de Serveis Socials, Isabel Lozano.

En aquestes noves instal·lacions del Cabanyal, de 430 m2, s’oferirà “informació, orientació i assessorament a la ciutadania i col·lectius sobre els drets i recursos socials existents, entre ells l’ajuda a domicili, teleassistència, menjar a casa, protecció i atenció a menors, programes d’atenció i inserció social i tramitació d’ajudes vinculades a la llei de la dependència així com la Renda Valenciana d’Inclusió”.

Tal com ha explicat mitjançant un comunicat la regidora Isabel Lozano, es tracta “d’un pas més cap a la conciliació social d’un barri que, hui dia, encara continua patint les conseqüències de la degradació intencionada del govern del PP”.

Les obres s’han adjudicat per un import total de 605.658,24 euros i tenen un termini d’execució de sis mesos. Lozano ha indicat que “quan va entrar l’actual govern municipal la ciutat de València tenia un gran dèficit de centres municipals de serveis socials, i estem som-hi per a revertir aquesta situació”. “Recentment hem obert el nou centre de Saïdia i ara comencem les obres en el nou centre del Cabanyal”, ha manifestat.

D’altra banda, Lozano ha recordat que pròximament està previst que l’Ajuntament inicie també les obres per a un nou centre municipal de serveis socials en el barri de Benicalap, que atendrà 40.000 usuaris i permetrà reduir el nombre de persones ateses en el centre de Campanar. L’altre centre de serveis socials programat per a aquest mandat és el que estarà situat en una de les Naus de Ribes del Parc Central, en el barri de Russafa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 5 =