25n
25N
25N

Adjudicada la Beca Velázquez que convoca l'ajuntament de València

Adjudicada la Beca Velázquez que convoca l'ajuntament de València
26/07/2019 -

El guanyador de la present edició de la Beca Velázquez, que l’Ajuntament convoca anualment per impulsar la realització d’un projecte artístic en la Casa de Velázquez de Madrid, ha sigut Fernando Vilabelda Moltalt. Així ho ha acordat hui la Junta de Govern Local, en aprovar adjudicar aquest guardó, després que el jurat fes la seua proposta en la sessió celebrada el 21 de juny de 2019.

La Beca Velázquez està impulsada per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València dins de l’acord amb la Casa de Velázquez (depenent del Ministère de l’Enseignement supérieur, de la Recherche et de l’Innovation de la República Francesa) i permet al guanyador o guanyadora a desenvolupar una estada d’estudis a les instal·lacions del referit centre a Madrid, en fructífer intercanvi d’idees i creativitat amb altres artistes.

Els requisits per a sol·licitar aquesta beca són: ser major d’edat; acreditació d’empadronament en un municipi de la Comunitat Valenciana, amb un any d’antiguitat; i estar al corrent de les obligacions tributàries tant amb l’Ajuntament com amb la Tresoreria de la Seguretat Social.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

museo etnologia
ficcions 2019-2020