Acord per al trasllat de les gasolineres del carrer Xàtiva i el Parterre

Acord per al trasllat de les gasolineres del carrer Xàtiva i el Parterre
19/02/2019 -

El regidor Carlos Galiana ha informat de l’acord, publicat pel DOGV, que permetrà el desmantellament de dues estacions de servici situades al centre de la ciutat, concretament vora el Parterre i al carrer de Xàtiva, davant de l’institut Lluís Vives, i facilitar-ne el trasllat fins a un solar privat, situat a la Ronda Nord, propietat de l’empresa que les regenta, que podrà obrir allí una sola estació de servici.

L’Ajuntament de València es compromet a facilitar el desmantellament i trasllat d’aquestes dues estacions de servici que funcionen des de fa dècades en el centre històric, però les condicions s’allunyaran àmpliament de les que l’anterior govern municipal, del Partit Popular, va prendre en 2014, segons les quals el trasllat es faria a sòl públic situat, en un cas, en l’avinguda dels Tarongers i, en l’altre, en l’avinguda d’Antonio Ferrandis. Galiana ha assenyalat que el Govern de la Nau no considerava adequat que el trasllat de l’activitat privada de subministrament de carburants «es realitzarà a sòl públic, sinó que havia de ser, com així s’ha acordat finalment entre les parts, a un terreny privat, «amb la diferència, a més, que es traslladen les dues gasolineres actuals però es permet obrir una sola en el terreny propietat de l’empresa».

El regidor de Control Administratiu ha elogiat la labor realitzada pel Servici municipal d’Activitats per a aconseguir aquest acord de desmantellament i trasllat que l’Ajuntament ajudarà a culminar en les condicions ja apuntades, «i per descomptat sense cedir dos terrenys públics».

A partir d’aquest moment s’inicia la tramitació d’un acord que se sotmetrà a exposició pública i es podran presentar al·legacions, encara que el regidor Galiana ja ha anunciat que la propietat no reclamarà indemnització. Ha assenyalat que l’acord de 2014 li reconeixia a la propietat «drets concessionals, mentre que nosaltres hem mantingut sempre que simplement tenia una autorització d’activitat en espai públic».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tretze =

sagunt a escena 2019
turismo salou