25n
25N
25N

Mercavalència, Incarlopsa, CCOO i UGT han arribat a un acord sobre el futur de l'escorxador

Mercavalència, Incarlopsa, CCOO i UGT han arribat a un acord sobre el futur de l'escorxador
15/03/2019 -

Mercavalència, Incarlopsa, CCOO i UGT han signat aquest matí un acord perquè una empresa de nova creació gestione la sala d’especejament. Aquesta societat estarà integrada per empreses del sector carni amb la denominació de «Processos Industrials del Túria». Mercavalència continuarà amb el servici de sacrifici en l’escorxador i l’empresa Incarlopsa es compromet a assegurar cinc anys de producció. Aquest acord suposa, per tant, un mínim de cinc anys d’estabilitat laboral per a totes les parts.

El regidor Carlos Galiana, president delegat de Mercavalència, ha destacat «la bona disposició de totes les parts per a arribar a un acord consensuat» i ha agraït els seus representants «l’esforç i la confiança dipositada en aquest procés». També ha dit que «els treballadors i treballadores són la força de Mercavalència i de l’escorxador municipal, referent a tota Espanya per haver sigut reconegut pel seu respecte al benestar animal. Hui és un dia molt important, ja que signem un acord que beneficia a totes les parts».

RÈGIM GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL

Les persones que fins ara pertanyien a la cooperativa i vulguen incorporar-se a la nova societat ho faran en el règim general de la seguretat social, «en condicions econòmiques per damunt del sector carni i amb un programa de flexibilitat que respondrà a les demandes del sector», ha dit Galiana. La solució global adoptada hui està refrendada per més del 90% dels adscrits als dos grans sindicats, CC.OO i UGT, que així ho van votar durant aquesta setmana en sendes assemblees.

Galiana ha assegurat que és «la millor solució: totes les parts hem hagut de renunciar i aportar perquè aquest acord fóra possible. Cal fer valdre que tant Mercavalència com Incarlopsa i CC.OO i UGT hem anteposat l’interés dels treballadors a qualsevol altra consideració».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + divuit =

caixaontinyent
Informacion coronavirus