caixa popular

Actualització: es reforça la cerca de dos xiquets desapareguts a Godella

Actualització: es reforça la cerca de dos xiquets desapareguts a Godella
14/03/2019 -

La Guàrdia Civil cerca a un bebé de mesos i al seu germà de tres anys a Godella, València i voltants que consten com desapareguts, sense que hagen transcendit les circumstàncies de la desaparició, segons han confirmat fonts de l’institut armat i de la investigació.

Els pares dels menors desapareguts, que pel que sembla presenten problemes psiquiàtrics, estan prestant declaració en dependències policials a Montcada i es mostren reticents a col·laborar, segons fonts pròximes al cas.

Els agents havien sigut alertats de la desaparició dels xiquets arran d’un avís donat per testimonis presencials. Després de posar en marxa el dispositiu, la Guàrdia Civil ha trobat abans de migdia a la dona amagada en un bidó. Segons les informacions, la done estava tacada de la seua pròpia sang.

El pare dels xiquets ha declarat que el dimecres a la nit la mare va intentar ofegar-los després d’una forta discussió.

Les forces i cossos de seguretat han reforçat el dispositiu per a tractar de trobar als menors, centrat en els termes municipals de Godella i Rocafort principalment, però també a Montcada. Des de les 11.30 del matí la Guàrdia Civil centra la cerca en una zona boscosa entre les dues poblacions. Dispositiu reforçat des de mitja vesprada al qual també s’ha afegit el suport d’helicòpters.

Tots dos pares es troben en dependències policials per a prendre’ls declaració.

Encara que el xiquet va a escola de Rocafort, en el centre no l’han vist des de mitjan febrer. Encara que havien de fer tràmits en persona per a fer el canvi a un altre col·legi, motiu que va argumentar la família, mai es van presentar. Finalment, s’han trobat sense vida els cossos sense vida dels dos menors.

Més informació


0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =