25n
25N
25N

Una Setmana del Major plena d’activitats a Manises

Una Setmana del Major plena d’activitats a Manises
07/06/2019 -

Des del dilluns 3 de juny els i les majors de Manises han gaudit de nombroses activitats programades per la Regidoria d’Afers Socials de l’Ajuntament de Manises.

La setmana va arrancar amb una conferència sobre alimentació saludable. L’endemà va tindre lloc una exhibició de gimnàstica, ioga i tai-txi per l’alumnat dels tallers de majors i una mostra d’actuacions de l’alumnat dels tallers de majors de teatre i balls de saló, així com la dels cors Polifònic i “El cor de l’Escola” de la Societat Artística Manisense.

El tercer dia desenes de majors realitzaren una ruta de senderisme per part del llit del Riu Túria que va finalitzar amb una visita guiada pel magnífic Jardí Botànic de València. Per la vesprada, va tindre lloc la projecció de la pel·lícula guardonada amb tres premis Goya “Campeones” de Javier Fesser.

El dijous, qui no estava molt cansat, va acudir a la visita guiada per la Ruta Urbana de l’Aigua o casc antic de Ribarroja del Túria. Per la vesprada es va celebrar la conferència “Els jocs d’atzar, un perill que aguaita”, a càrrec de Demian Todo Martín, especialista en addiccions de la Fundació PATIM. També hi van tindre lloc els tallers de musicoteràpia i risoteràpia als clubs de convivència 9 d’Octubre i El Carmen.

La setmana del major arribarà al seu fi hui a les 13 hores a la plaça Rafael Atard. Com a cloenda, l’Ateneu Cultural Ciutat de Manises rebrà a les persones assistents amb una batucada, la qual estarà seguida amb una paella gegant, ball amb música dels anys 50, 60, i 70 i l’entrega de premis del “Campionat de Jocs de Taula”, organitzat pel Club de Convivència Municipal San Francisco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

escalante