25n
25N
25N

Exercici, classes i tallers online per als majors de Benetússer

Els majors de Benetússer gaudiran de classes online de ioga, balls de saló, informàtica i pilates entre moltes altres durant el confinament

Exercici, classes i tallers online per als majors de Benetússer
26/03/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha preparat una programació especial online per als seus majors amb un gran nombre activitats i tallers de tota mena en vídeo, amb la finalitat de mantenir en bon estat la seua salut i motivació durant el confinament per la crisi sanitària.

“Els nostres majors tenen molta marxa, considerem que han de continuar movent-se o exercitant-se a casa durant aquests dies, és una qüestió de salut i de millorar el seu ànim” comenta la regidora de Majors, Aroa Juan Rueda.

Aquesta és una programació nova que s’inicia per primera en el municipi i abasta tota una setmana d’activitats com: ioga, taitxí, pilates, balls de saló, patchwork, informàtica, manualitats i tallers de pintura entre moltes altres.

A més, les classes en vídeo estaran disponibles per a tota la ciutadania que vulga conéixer de primera mà les activitats que durant la resta de l’any es realitzen en el Centre Municipal de Convivència en les quals “hi ha inscrites gairebé 400 persones i cada any més” explica la regidora. “Les classes tenen molt bon ambient; el mateix professorat s’ha gravat a les seues cases fent exercici perquè tot l’alumnat puga seguir amb l’estupend ritme que porten durant l’any”.

Totes les persones interessades poden consultar el programa d’activitats i horaris en la pàgina de Majors Benetússer en Facebook, on ja disposen d’alguns vídeos amb els quals exercitar-se i s’aniran difonent les noves classes a mesura que vaja avançant la setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =