25n
25N
25N

Èxit de participació en les activitats per a commemorar el Dia de la Dona

Èxit de participació en les activitats per a commemorar el Dia de la Dona
07/03/2017 -

Paterna s’ha bolcat, enguany, en la commemoració del dia Internacional de la Dona amb tot un seguit d’actes culturals, cívics i socials. Amb motiu del 8 de març, la regidoria d’Igualtat preparà una setmana amb nombroses activitats que començaren el passat dia 1 de març i que finalitzaran el dia 8, data en què es commemora el dia internacional.

Entre les activitats realitzades cal destacar la presentació de l’aplicació mòbil “D’IGUAL A IGUAL”, una aplicació que serveix per a detectar actituds masclistes en les relacions de parella entre la joventut. La presentació va anar a càrrec del Secretari Autonòmic d’Inclusió Social i màxim responsable de l’Agència Valenciana d’Igualtat, Alberto Ibáñez. L’Acte que va tindre lloc el passat dilluns 6 de març, a l’Auditori Antonio va comptar amb la presència d’alumnes de 3 instituts de Paterna, que tingueren l’oportunitat de debatre al voltant de les actituds masclistes amb el Secretari Autonòmic.

Un dia abans, el diumenge 5 de març al matí, la regidoria va organitzar una passejada per la Vallesa amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de la Canyada. La passejada, a la que acudiren vora 100 persones, acabà al Mirador de la Reina amb un esmorzar de germanor.

El dia 8 de març, dia Internacional de la Dona, a les 10.30 del matí, tindrà lloc a la porta de l’ajuntament la lectura del manifest a càrrec de les representants de les associacions de dones de Paterna, a les 11.00, al saló de plens de l’ajuntament, tindrà lloc el ple de la dona on, a més, es presentarà el PLA D’IGUALTAT MUNICIPAL. A les 14.00 hi haurà un dinar amb ball, organitzat per les associacions de dones del poble. I el punt final d’aquesta setmana carregada d’activitats tindrà lloc eixe dia, a les 20.00 al Teatre Capri, amb el concert “Café de Fel” on les dones prendran l’espai i la crítica a ritme de jazz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 2 =