25n
25N
25N

ACST organitza la "Mostra Empresarial de Nadal 2017"

ACST organitza la "Mostra Empresarial de Nadal 2017"
04/12/2017 -

Divendres que ve 15 de desembre de 2017 se celebrarà la “Mostra Empresarial de Nadal 2017” en la ciutat de Torrent.

Una fira especial on desenes de comerços i empreses de la ciutat tindran l’oportunitat d’oferir, a milers de potencials clients, tot tipus d’ofertes exclusives en productes i serveis en els estands que se situaran entre el número 1 i 25 de l’Avinguda al Vedat.

Si tens un comerç o una empresa de serveis i vols participar en la Mostra organitzada per ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent, Idea’t, Caixa Popular, Cases de Dret Advocats i Mediteradio FM, tens de termini fins al Dimarts 5 de Desembre de 2017 per a fer-nos arribar la teua sol·licitud a través d’info@acst.es o cridant al 616 832 711 – 655 083 172.

Els expositors comptaran amb:

Carpes o estands empresarials (3x3m)
Punt de Luz
Masses i/o taulers (160 cm)
Cadires
Seguretat
Publicitat

Els expositors hauran de portar un allargador elèctric i, evidentment, els productes o material a exposar. L’horari de la Mostra és ininterromput d’11.00 a 20.00 hores.

Amb motiu de la celebració de la Mostra de Nadal, s’habilitarà un escenari per a la cobertura en directe de mitjans de comunicació (Ràdio, TV, Diaris, Etc.) i l’organització d’espectacles en directe. Si algun dels expositors vol proposar algun tipus d’esdeveniment amb motiu de la Mostra, utilitzant aquest escenari, haurà de comunicar-ho abans del dia 5 de Desembre.

Tots els esdeveniments de l’ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent compten amb la col·laboració de:

Ajuntament de Torrent
Idea’t
Caixa
Popular Cases de Dret Advocats
Caixa Rural de Torrent – Grup Cooperatiu Cajamar
Mediteradio FM

La “Mostra Empresarial de Nadal” forma part de la Campanya de nadal 2017 de ACST que es complementarà amb regals exclusius per als socis de l’entitat(#LaCiudadEsNuestra)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

bombers
CCCC
bombers