25n
25N
25N

ACST, l'ànima dels negocis de Torrent

L’Associació de Comerciants i Serveis de Torrent fa més senzilla la vida dels seus associats

ACST, l'ànima dels negocis de Torrent

Els comerços de Torrent tenen des de 1984 un àngel que cuida d’ells. L’Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST) fa 33 anys que potencia i professionalitza les diferents empreses de la ciutat de Torrent, a més d’ajudar als seus membres a solucionar tots els dubtes i les dificultats amb les quals es troben a l’hora del treball diari.

La ACST és multisectorial pel que molts són els sectors que estan dins d’ella. Entre les coses que l’associació aporta als seus membres és la imatge de prestigi amb la qual explica després de més de 30 anys dedicat a les empreses i serveis de Torrent. Quatre són els eixos que des de la corporació treballa: la comunicació, els esdeveniments, els convenis exclusius i els serveis professionals.

Des del punt de vista de la comunicació, la ACST ajuda a publicitar l’empresa, bé siga per a donar-la a conéixer o per a ampliar el nombre de clients i vendes. A través de la pàgina web de l’associació, les xarxes socials i l’app, donen es donen a conéixer les notícies que els propis membres de la ACST generen. De la mateixa manera,  es potencia la celebració d’esdeveniments en els quals es dóna a conéixer el teixit empresarial de la ciutat i on s’incrementen les xarxes de contactes que cada negoci pot tenir.

Els serveis professionals amb les quals explica esta organització ajuda als seus membres a solucionar tot tipus de problemes que puguen sorgir en els diferents departaments de les empreses. Consultoria de serveis i incentivament de la professionalització del teixit empresarial són uns dels objectius d’este departament. De fet, este servei es té externalitzat i, de forma, gratuïta per als associats se’ls dóna resposta a les necessitats. A més, des de la ACST es té signats convenis exclusius per a treballar amb els associats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =