25n
25N
25N

Acordats com a urgents tres decrets en la tramitació de la modificació de la llei de serveis socials inclusius

Es tracta de modificacions que afecten els decrets d’acció concertada i al d’ordenació del sistema públic de servei socials

Acordats com a urgents tres decrets en la tramitació de la modificació de la llei de serveis socials inclusius
09/04/2021 -

El Ple del Consell ha acordat la declaració d’urgència en la tramitació de les modificacions de tres decrets relacionats amb el desenvolupament de la llei de serveis socials inclusius.

Es tracta d’harmonitzar tot aquest marc normatiu amb la introducció d’algunes modificacions que afecten, d’una banda, al decret pel qual es desenvolupa l’acció concertada per a la prestació de serveis socials en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per entitats d’iniciativa social.

Així mateix, es tramitaran modificacions en el decret d’ordenació del sistema públic valencià de serveis socials i en el decret de coordinació i finançament de l’atenció primària de serveis socials.

La implementació efectiva de normatives anteriors a aquests decrets han evidenciat la necessitat d’efectuar modificacions en la redacció d’alguns aspectes, amb la introducció d’aclariments que poden afavorir la seguretat jurídica de les persones implicades en els procediments regulats.

A més, amb la introducció d’aquests canvis es podran atendre situacions noves que la normativa precedent no podia preveure, ocasionades o agreujades per la pandèmia provocada per la COVID-19.

S’introdueixen també algunes adaptacions com reduir el nombre de places màximes a autoritzar en els nous centres residencials de persones majors o la necessitat de comptar amb estructures modulars que permeten aïllar per subgrups a les persones residents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria