caixa popular

Els accessos a Xirivella recuperen la normalitat

Este matí s’han reobert l’entrada i l’eixida a la V-30 per la plaça d’Espanya de Xirivella

Els accessos a Xirivella recuperen la normalitat
23/03/2018 -

Després de sis mesos d’obres, este matí s’han reobert al trànsit els accessos a la V-30 per la plaça d’Espanya de Xirivella. Tant l’entrada com l’eixida han estat tancades per les obres de construcció del túnel entre l’A-3 i la V-30 que evitarà el pas de camions per la rotonda de l’avinguda Verge dels Desemparats del municipi.

Estes obres són independents del projecte de reforma de la V-30 del Ministeri de Foment, contra el qual es van manifestar més de 3.000 persones a Xirivella i que preveu el tancament de l’entrada per la plaça d’Espanya des de València. L’Ajuntament encara no ha rebut resposta a les al·legacions presentades.

En este sentit, l’alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, ha destacat que la “lluita” contra l’avantprojecte del Ministeri continua damunt de la taula. “L’Ajuntament, a través del Departament d’Urbanisme, i els moviments veïnals van presentar tota una sèrie d’al·legacions contra el projecte pel greu impacte en el medi ambient, el comerç i la mobilitat de la ciutadania de Xirivella. No obstant això, a dia de hui estes propostes de millora que presentàrem continuen sense resposta per part del Ministeri”, assegura l’alcalde.

Així li ho ha tornat a transmetre l’alcalde Barberà al delegat el Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, este matí durant una visita a les obres de la V-30 al pas per Xirivella.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris