25n
25N
25N

Obrin un altre judici a Rus per les presumptes irregularitats en el 'call center', dins del cas Imelsa

Obrin un altre judici a Rus per les presumptes irregularitats en el 'call center', dins del cas Imelsa
26/05/2021 -

El Jutjat d’Instrucció número 18 de València ha obert un nou judici oral a l’expresident de la Diputació i del PP de València Alfonso Rus per una altra de les peces del cas Imelsa, la relativa a presumptes irregularitats en el servei de ‘call center’.

Es tracta de la peça D del procediment i, en total, hi ha huit acusats. Aquesta resolució s’ha dictat una setmana després que el jutjat també obrira judici oral a Rus i altres 25 persones més per les peces dels ‘zombis’ en Imelsa i Ciegsa.

La nova resolució, que és ferma i només pot ser recorreguda quant a la situació personal dels encausats, assenyala com a òrgan competent per a l’enjudiciament de la causa l’Audiència de València.

A Rus se l’acusa dels delictes continuats de prevaricació administrativa, malversació de cabals públics i tràfic d’influències.

Així mateix, a l’exgerent d’Imensa Marcos Benavent, autonomenat ‘yonki dels diners’, se li atribueixen els delictes de prevaricació i malversació també amb caràcter continuat.

Els altres sis acusats en aquesta peça –bé com a autors directes o com a cooperadors necessaris– estan acusats de delictes continuats de prevaricació, malversació, falsedat en document oficial, falsedat en document mercantil i/o blanqueig de capitals.

En l’acte, la jutgessa requereix a sis dels encausats perquè presten una fiança d’1.184.906 euros a fi de cobrir les possibles responsabilitats pecuniàries que en el seu moment pogueren declarar-se procedents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + disset =