25n
25N
25N

S’obri al públic el primer circuit agility caní a Sueca

La nova zona s’ubica a la Senda de les Vaques, junt a l’autovia A-38 en les proximitats al cordó del Riu Xúquer i a l’Escorxador

S’obri al públic el primer circuit agility caní a Sueca
28/05/2019 -

L’Ajuntament de Sueca segueix ampliant la seua xarxa d’espais de convivència canina amb un nou enclavament d’esplai per a gossos i zona verda. La ciutat de Sueca compta des d’este mes de maig amb la seua primera zona d’agility caní. La nova àrea s’ubica en la Senda de les Vaques (junt a l’autovia A-38), en les proximitats al cordó del Riu Xúquer i a l’Escorxador Municipal, i es pot accedir a ella des de l’Avinguda de l’Arròs, des de la rodona d’entrada sud a la ciutat i des de l’encreuament a l’altura de l’Escorxador Municipal. Este espai de convivència canina es suma a les infraestructures que l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, en esta legislatura, per a les mascotes, entre elles les ubicades a l’Avinguda de la Ciutat de Pamplona i als Jardins del Sequial.

L’àrea d’esbarjo i entrenament per a gossos, de vora 800 metres quadrats, compta amb diferents elements i obstacles per a fomentar la mobilitat i agilitat dels animals. Entre ells hi ha un joc de slalom (zig-zag), un balancí, dos túnels, dos jocs de barres i una plataforma. Per a la construcció d’este parc caní s’han utilitzat 753 kg de plàstics post-consum de diferent naturalesa procedents de diferents elements com ara tubs de reg, bosses de plàstic, tapons, film agrícola, etc. La pista canina, que s’ha instal·lat en una zona verda amb arbres i ombra, està totalment cercada. Al llarg de les últimes setmanes s’ha estat completant la instal·lació, que han pogut conéixer ja els primers usuaris, i pròximament es preveu també adaptar l’entorn i el vial annex al parc per adaptar-lo com a camí segur per tots els vianants que s’acosten amb les seues mascotes.

Isabel Jiménez, regidora de Medi Ambient en funcions, ha manifestat que amb estos espais es pretén mantindre l’equilibri entre els drets dels animals i dels veïns. “És convenient que els gossos juguen amb altres gossos i persones, realitzant exercici físic i fomentant la seua activitat. A més, estes zones aporten beneficis a tota la ciutadania atés que suposen un lloc de trobada en un enclavament natural i un lloc idoni per a gaudir de les mascotes a l’aire lliure i fomentar les relacions interpersonals” ha declarat Jiménez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 10 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
Informacion coronavirus