25n
25N
25N

Abraham: “Nosaltres lluitarem fins al final”

El jugador de 30 anys és un element fonamental d’aquest Levante

És necessari saber que tot bon equip que avance a bon pas ha de funcionar en totes les zones del camp. Quan no són Morales com a armador de jugades o Roger i Jason com artillers, els protagonistes del migcamp i la part de darrere han de jugar suficientment bé per a conduir el baló als seus companys.

És en aquestes tasques defensives que destaca Abraham Minero, qui ha gaudit de bons partits. Amb un total de 547 minuts jugats en aquesta temporada, el que va arribar a préstec del Real Zaragoza comanda la zona esquerra de la rereguarda blaugrana. En les huit jornades li ha guanyat el lloc a Toño i és una de les peces fonamentals de Muñiz quan es tracta de projecció cap a l’atac. Així ho va demostrar amb el seu centre a Roger que va significar l’empat enfront del Valladolid.

El futbolista va declarar la seua sensació sobre aquest tema: “Content per la victòria, no solament per com va ser, sinó perquè se’ns havia posat el marcador en contra. Ací has de superar proves”, va afirmar. “Vam saber donar-li la volta, vam saber ser fortes”, va relatar i va descriure el tràngol de remuntar en el Ciutat, una prova nova però necessària.

Al mateix temps, va parlar de les sensacions de l’equip en jugar i aconseguir les metes a curt termini: “Tenim molt bona actitud. Pense que el futbol són moments i ara estem en un gran moment i hem d’aprofitar-ho”, va asseverar. “Els equips ho saben, nosaltres ho sabem”, va rematar.

Els integrants del club i Abraham es mostren molt compactes. Així ho demostra amb les seues paraules: “L’equip està segur amb el que està fent, se sent confiat (…) També és important saber que ja eres tu el favorit”, va declarar. “No hem de confiar-nos perquè açò és molt llarg (…) Nosaltres lluitarem fins al final”.

També va aprofitar per a dedicar paraules al seu pròxim contrincant, l’Almeria: “Sabem que no serà gens fàcil perquè ells li ficaran molta intensitat i tindran molta motivació”, va concloure.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 4 =