25n
25N
25N

El Palau de la Música llança, per primera vegada, un Abonament Jove

El Palau de la Música llança, per primera vegada, un Abonament Jove
03/12/2020 -

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat que, per primera vegada, el Palau de la Música, disposa d’un abonament jove que serà vàlid per a l’actual temporada de l’auditori. L’abonament donarà dret a tres concerts específics que se celebraran en els mesos de gener i març. Segons ha explicat la regidora Tello, “seran programes i formats diferents i a un preu molt assequible”.

L’abonament jove té un preu que oscil·la entre 30 euros i 38 euros, segons la ubicació. Els concerts previstos se celebraran en La Rambleta i es tracta de programes moderns i més curts, ideats específicament per a atreure a les persones joves a concerts de música clàssica.

Tello ha dit que “impulsem per primera vegada l’abonament jove per atraure els joves al plaer de la música clàssica. Enguany, amb tres concerts que farem a La Rambleta, amb solistes de l’Orquestra de València. I és que el Palau de la Música manté a ple rendiment la seua activitat per a la temporada 2020/2021, que no es deté i que centra la seua activitat concertística en retre homenatge a José Iturbi en cinc concerts específics que també disposen d’un abonament especial”.

Així, les persones que adquirisquen aquest abonament jove podran gaudir de peces com els tangos de Piazzolla, marimbes japoneses o composicions de Grondhal. Tello ha animat “a tots els joves i les joves de València a adquirir aquest abonament i endinsar-se en el món de la música clàssica i dels concerts de l’Orquestra de València”. Enrique Palomares en serà el primer a començar i ho farà a ritme de tango. Un concert que se celebrarà amb motiu del 100 aniversari del naixement d’Astor Piazzolla el 21 de gener a les 19:30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =