25n
25N
25N

Oberts els nous carrils bici de Vicente Sancho Tello-Jerónimo de Monsoriu i Maestro Rodrigo

Oberts els nous carrils bici de Vicente Sancho Tello-Jerónimo de Monsoriu i Maestro Rodrigo
21/12/2018 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha posat hui en funcionament dos dels carrils bici realitzats en funció dels resultats dels pressupostos participatius ValenciaVLC 2017, les obres dels quals van començar el mes de setembre passat.

Es tracta, d’una banda, de l’eix de 1.305 metres dels carrers Vicente Sancho Tello-Jerónimo de Monsoriu que connecta, des de l’avinguda d’Aragó, el carril bici del carrer Músic Ginés i el ja existent en Jerónimo de Monsoriu cap a Francisco Cubells i Doctor Marcos Sopena, i que molt prompte farà la seua connexió amb el nou carril bici de Manuel Candela. D’altra banda, s’obri el carril de 831 metres de l’avinguda del Mestre Rodrigo des del carrer La Safor fins al carrer Miquel Navarro.

Exceptuant els 574 metres de Vicente Sancho Tello-Rodríguez Cepeda i els 730 del carrer Pobla de Farnals que passen a ser ciclocarrer, en la resta de trams a partir del carrer Aben Al Abbar i en tot Mestre Rodrigo, el carril bici és bidireccional i va segregar sobre calçada.

MILLORA DE LA MOBILITAT PER ALS VIANANTS

L’execució d’aquests carrils bici no solament permet ampliar la xarxa ciclista en condicions de seguretat per als usuaris, sinó que ha suposat, a més, una notable millora per a la mobilitat per als vianants i la pacificació del trànsit rodat, ha assenyalat el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi.

En el cas de Mestre Rodrigo, els tres nous passos de vianants han permés que en un tram de 500 metres en el qual només hi havia un, ara hi haja tres de forma equidistant, mentre que en el segon tram de 230 metres des de General Avilés a Miquel Navarro, s’ha afegit un pas nou. Quant a Vicente Sancho Tello-Jerónimo Monsoriu s’ha ampliat la vorera de 2,50 a 4,90 metres en el tram entre Duc de Gaeta i Peris Brell, per a albergar també la plantació de 30 arbres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + catorze =

CCCC
torrent