caixa popular

Obert el termini d'inscripció per a la carrera Never Stop Running

Obert el termini d'inscripció per a la carrera Never Stop Running
06/02/2018 -

Les inscripcions per a participar en la pròxima carrera del Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars de València, la 5k Never Stop Running “Nunca te rindas”, ja estan obertes. El termini per a inscriure’s en aquesta prova, la segona carrera del Circuit enguany, serà fins al 22 de febrer a les 20 hores.

El recorregut consta de 5.000 metres, el més ràpid del circuit, amb eixida i meta en l’avinguda de França. Els participants poden inscriure’s en la modalitat de corredor, marxa a peu i marxa nòrdica. En el cas dels corredors hi ha un límit de 2.000 inscripcions, amb un cost de 2,55 euros la inscripció; mentre que en la de marxadors el màxim és de 1.000 participants, amb un preu d’1 euro per dorsal, en aquest cas destinat íntegrament a l’entitat Fontilles Salut i Desenvolupament.

La carrera transcorrerà per grans avingudes de la ciutat de València, com ara l’avinguda de França, l’avinguda del Port o el carrer Joan Verdaguer. Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 9 h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 9.04 h i, finalment, a les 9.05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica es van incorporar el passat any al circuit per a facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories.

La carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” també comptarà amb carreres infantils, en les quals podran participar els xiquets i xiquetes menors de 14 anys. El cost de la inscripció en aquesta modalitat és d’un euro solidari en benefici de Fontilles Salut i Desenvolupament.

Durant la prova es posarà a la disposició dels participants el servei de guarda-roba, a càrrec de l’entitat solidària de l’esdeveniment, Fontilles Salut i Desenvolupament.

Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, o bé, -solament en les categories de marxa a peu, marxa nòrdica i proves infantils-, personant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7.30 i les 8.55 h.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris