25n
25N
25N

Ábalos avança que el seu Ministeri ampliarà competències en assumir el "disseny responsable de les ciutats"

Ábalos avança que el seu Ministeri ampliarà competències en assumir el "disseny responsable de les ciutats"
10/01/2020 -

El ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, ha avançat que el seu Departament, que passarà a denominar-se Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, “ampliarà competències”, atés que assumirà aquelles relatives al “disseny sostenible de les ciutats”.

“El nou Ministeri amplia les competències”, va assegurar el ministre després de visitar la Casa Museu Antonio Machado de Segòvia.

Així, Ábalos va detallar que dins d’Agenda Urbana s’inclouen les polítiques d’Habitatge que ja tenia Foment, “però també el disseny sostenible de les ciutats i, per tant, els elements de mobilitat urbana que fins ara no estaven en el Ministeri”, va detallar.

LA MOBILITAT COM A “DRET”

Segons el ministre, un dels quals repeteix en el càrrec en el nou Govern, el reconvertit Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana compta amb una perspectiva de “major ambició”.

“L’Agenda Urbana és una de les directrius de Nacions Unides i la Comissió Europea i, a més, posem el punt de mira en la mobilitat com un dret de ciutadania i en les infraestructures com a mitjà per a garantir-lo; no s’anteposa l’obra sobre la mobilitat”, va explicar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − cinc =