25n
25N
25N

A la recerca de la carta més original als Reis Mags escrita en valencià entre els col·legis de Mislata

La Regidoria de Promoció del Valencià organitza un concurs per a alumnes de Primària i les millors s’escoltaran el dia de la cavalcada

A la recerca de la carta més original als Reis Mags escrita en valencià entre els col·legis de Mislata
12/12/2017 -

L’Ajuntament de Mislata ha convocat un concurs de cartes als Reis Mags entre l’alumnat de 1er a 4rt de Primària dels col·legis de la ciutat. L’objectiu és buscar la missiva infantil més original dirigida a Les seues Majestats, amb l’únic requisit d’estar escrita en valencià i sobre els models que el Consistori ha repartit en tots els centres escolars.

L’Oficina Municipal de Promoció del Valencià està repartint durant estos dies les cartes en blanc perquè cada xiquet que desitge participar escriga la seua. Les quatre millors -es concediran quatre premis, un per nivell- seran escoltades el dia 5 de gener en la plaça de l’Ajuntament, just abans de rebre als Reis Mags. Seran els propis escolars els qui gravaran en els estudis de Mislata Ràdio les cartes guanyadores, amb la seua pròpia veu, i el dia de la cavalcada es projectaran per la megafonia de l’Ajuntament perquè les escolte tota la ciutadania.

A més d’este gran honor, les cartes guanyadores també rebran un premi que consistirà en llibres i jocs didàctics en valencià. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer en la festa de Nadal que cada any organitza la Biblioteca en el teatre del Centre Cultural i que marca l’inici de les vacances escolars.

La regidora de Promoció del Valencià de Mislata, Ana María Julián, assegura que l’objectiu d’esta iniciativa és difondre entre la població escolar el llenguatge relacionat amb les festes de Nadal, a més de “conscienciar a la població infantil que el valencià és una llengua útil i viva, que es pot parlar en qualsevol context, inclòs per a dirigir-se als Reis Mags”.

Concurs a banda, la Regidoria de Promoció del Valencià ha repartit en tots els col·legis públics i concertats de Mislata les cartes i els sobres perquè tots els escolars puguen traslladar als Reis Mags els seus desitjos per a este Nadal. Eixos mateixos materials estan també a la disposició de qualsevol ciutadà que ho sol·licite en tots els edificis i dependències municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + quatre =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa