caixa popular

Més de 800 persones utilitzen les instal•lacions de la Cotxera durant la setmana d’obertura

Ahir dia 20 de març es va obrir el període d’inscripció i durant la jornada es van arreplegar més de 200 fullets per a inscruiure’s-hi

Més de 800 persones utilitzen les instal•lacions de la Cotxera durant la setmana d’obertura
21/03/2018 -

Este matí, en l’habitual reunió amb els mitjans de comunicació, l’alcalde Jesús Ros ha fet públiques les satisfactòries dades del complex esportiu La Cotxera. Les instal·lacions, que van obrir al públic el passat 14 de març i que han sigut gratuïtes fins al 18 de març, han rebut durant esta setmana d’obertura a més de 800 persones que han gaudit tant de la piscina com d’altres activitats programades com spinningpilatesstep o aquagym.

D’igual manera, ahir dia 20 es va obrir el termini per a realitzar els abonaments i inscripcions, i durant la jornada els torrentins i torrentines van arreplegar més de 200 fullets d’inscripció, una xifra molt positiva i que es deu a “que s’oferixen unes condicions immillorables en les instal·lacions, les tarifes i els serveis”, ha assenyalat l’alcalde. A més, com a mesura promocional, les persones que s’abonen abans del 31 de març i que facen ús de les instal·lacions, rebran el primer rebut de pagament en el mes d’abril, tenint eixos dies debades.

Les instal·lacions, que es gestionen des de la Fundació Esportiva Municipal, es complementen amb un model de prestació de serveis a través d’una empresa externa. La Cotxera compta amb una nova instal·lació elèctrica, la climatització, la lampisteria i la pintura, entre altres treballs que han sumat una inversió que supera els 200.000 €.

Les tarifes són molt econòmiques i compten amb descomptes para persones aturades, amb diversitat funcional o majors. Igualment, pensant a fomentar l’esport i un estil de vida saludable, “s’han creat abonaments anuals, amb una tarifa a meitat de preu de l’abonament mensual -16€-, pensant en les persones i que tots i totes puguen fer ús de La Cotxera”, ha destacat la regidora d’Esports, Nadia Marín.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 19 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC