25n
25N
25N

Més de 750 persones participen en el Fòrum d'Ocupació de Benetússer

Més de 750 persones participen en el Fòrum d'Ocupació de Benetússer
18/05/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer ha celebrat amb èxit una nova edició del seu Fòrum d’Ocupació ‘Jornada d’oportunitats laborals’ en el pavelló del poliesportiu de la localitat. L’esdeveniment, en el qual han participat una vintena d’empreses de la comarca, ha comptat amb l’assistència de més de 750 persones demandants d’ocupació que es postulaven a un centenar d’ofertes de treball. Es tracta d’una iniciativa municipal, posada en marxa a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), que té com a objectiu la dinamització del sector laboral a través de la posada en contacte d’oferents i demandants d’ocupació mitjançant una marató d’entrevistes. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Eva Sanz Portero, i membres de la Corporació Municipal, els qui han comprovat de primera mà el bon funcionament de l’esdeveniment, així com el compliment de les mesures sanitàries. “Hem organitzat un Fòrum molt eficient en el qual hem prevalgut tant la seguretat de les persones assistents com l’agilitat a l’hora de realitzar les entrevistes per a optar a les ofertes d’ocupació”, assenyala el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga.

Sota aquesta premissa, s’han organitzat dues entrades per a accedir al pavelló esportiu, una per a persones inscrites prèviament i una altra per a no inscrites amb l’objectiu de facilitar el ritme de les entrevistes i poder assignar a la gent a les ofertes del seu perfil. Els candidats que comptaven amb una entrevista programada han rebut una acreditació amb un número personal que, una vegada arribat el torn, es projectava en una pantalla. El pavelló, dividit en dues àrees diferenciades, la zona d’espera i l’espai de la marató d’entrevistes amb els departaments de recursos humans, ha sigut controlat en tot moment per persones de l’organització que facilitaven els accessos, així com la neteja de cadira i taula utilitzada per les persones entrevistades.

El centenar d’ofertes de treball que han conformat el Fòrum han abastat sectors molt diversos, com ara el sanitari, les telecomunicacions o l’educació ambiental, “una important aposta pel treball real amb la qual busquem dinamitzar l’ocupació en la nostra localitat i a la comarca de l’Horta Sud per a oferir noves oportunitats laborals després de l’impacte de la crisi de la Covid-19”, conclou l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + catorze =