25n
25N
25N

70 alumnes de l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja inicien una ruta formativa per Espanya

Els estudiants d’Agroecologia, Jardineria i Paisatgisme visitaran Andalusia, Catalunya i Canàries, així com Alacant i Castelló

70 alumnes de l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja inicien una ruta formativa per Espanya
27/02/2017 -

Més de 70 alumnes de l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja inicien aquesta setmana i la que ve viatges de formació en el marc del seu pla d’estudis. Les regions escollides enguany són Múrcia, Andalusia, Castelló, Catalunya i Canàries. “L’objectiu és complementar la formació de l’escola, visitant centres capdavanters i veient com s’aplica allò après en la realitat”, ha assenyalat Vital García-Espanya, director del centre.

Els estudiants de 1º de Paisatgisme, 1º i 2º de Jardineria i 1º d’Ecologia han partit rumb a Alacant, Murcia i Andalusia, en un viatge en el qual visitaran cellers ecològics, com el de ‘Los Frailes’, a Fontanars dels Alforins, una cooperativa de postcollita a El Ejido, el Jardí Botànic ‘La Concepció’ de Màlaga i l’Alhambra de Granada, entre altres activitats.

Com a novetat enguany, es tracta de la primera vegada que els alumnes d’Agroecologia s’incorporen a aquest tipus de proposta. Els estudiants de 2º visiten aquesta setmana municipis de Castelló, Tarragona i Lleida, en els quals podran veure cultius ecològics en la zona del parc natural del Delta de l’Ebre i empreses que es dediquen a la comercialització de productes ecològics, entre altres excursions programades.

“Es tracta de viatges que tenen com a meta que els estudiants vegen tots els aspectes relacionats amb la seua formació”, ha indicat Vital García-Espanya. Per la seua banda, els estudiants de 2º de Paisatgisme, 2º de Forestal i 2º de Jardineria visitaran del 7 al 14 de març diferents enclavaments a Tenerife, com el Parc Natural del Teide, el Parc Rural de Teno i el centre de la Orotava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + vint =

museo prehistoria