caixa popular

Més de 500 persones gaudeixen en el Parc Central del V Festival Música i Solidaritat

Alumnes i professors de centres d’educació especial i altres associacions i col·legis interpreten balls i cançons

Més de 500 persones gaudeixen en el Parc Central del V Festival Música i Solidaritat
19/04/2018 -

L’Àgora del Parc Central s’ha omplert aquest matí de música i bon ambient. En el V Festival Música i Solidaritat els alumnes de diversos centres escolars i associacions han realitzat diferents actuacions musicals que han fet ballar i cantar als familiars i amics que s’han acostat a gaudir de l’esdeveniment. També, alumnes i alumnes del conservatori també s’han unit a aquesta iniciativa.

Al llarg del matí, els alumnes i alumnes dels centres d’educació especial La Encarnación, La Unión, Squema, Torrepinos; los centros ocupacionales Tomás de Osma III y Habilitare ABD; Adisto, així com les Terretes i el Drac han oferit les seues actuacions d’allò més variat amb música i coreografies.

L’Ajuntament de Torrent a través de la delegació d’Educació, organitza aquesta festa en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música de Torrent i la delegació de Benestar Social. Fins a l’esplanada s’han acostat l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, per a gaudir de les actuacions musicals. “Aquest matí hem gaudit de les actuacions dels centres d’educació especial de la nostra ciutat en col·laboració amb altres centres ordinaris, donant un gran espectacle i una mostra d’integració”, explica la regidora.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − set =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC