caixa popular

500 joves podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa "Anem"

500 joves podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa "Anem"
13/07/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que al voltant de 500 joves de menys de 30 anys podran accedir a un contracte laboral gràcies al programa ANEM, que es du a terme a través de València Activa, la marca que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació en el consistori.

“Volem donar a les i els joves desocupats la seua primera oportunitat laboral”, ha emfatitzat Gómez, que ha destacat que esta convocatòria “està superant totes les nostres expectatives”. En este sentit, ha afegit que es podran incorporar el pròxim mes d’agost “500 persones joves, quasi 200 més del que hi havia previst, gràcies a les subvencions concedides pel SERVEF, que pugen a més de 8 milions d’euros”.

D’esta manera, la regidora ha manifestat la seua “satisfacció” per poder ampliar el nombre de persones beneficiades pel programa ANEM, “tant per l’impacte econòmic directe com indirecte que tindrà a la nostra ciutat el fet que 500 joves puguen accedir a un contracte laboral”. Però, també, “per l’impacte que tindrà per a ells que el seu ajuntament els done esta oportunitat d’incorporar-se al mercat laboral”.

Sandra Gómez ha explicat que este programa va destinat a diferents nivells formatius per a ampliar l’oferta tant de llocs de treball qualificats com no qualificats, i ha subratllat que “es tracta de contractes, no de beques”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris