25n
25N
25N

La 4a edició del festival Polirítmia arriba al juliol a la plaça de l’Ajuntament de València

La programació formativa, tant virtual com presencial, comptarà amb diversos artistes valencians, estatals i internacionals

La 4a edició del festival Polirítmia arriba al juliol a la plaça de l’Ajuntament de València
19/05/2021 -

Polirítmia, festival de concerts i formació en músiques i danses de la Mediterrània, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, posa en marxa la seua quarta edició amb l’objectiu d’apropar al públic, un any més, la diversitat d’expressions culturals de la nostra tradició musical.

Del 2 a l’11 de juliol de 2021, la plaça de l’Ajuntament de València acollirà, amb totes les mesures de seguretat, un programa de concerts entorn de les fusions musicals d’arrel mediterrània i altres latituds. Dotze són els grups confirmats en cartell, procedents de Galícia, Catalunya, València i França. La programació completa es presentarà pròximament.

Pel que fa als tallers formatius, orientats a músics i docents que vulguen introduir en l’aula noves eines entorn de la cultura tradicional mediterrània, s’han organitzat quatre ‘webinars’, una conferència i una ponència, projeccions, taules redones, ‘performances’ i tallers presencials.

El festival Polirítmia, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura en col·laboració amb l’Ajuntament de València, CEFIRE, la Diputació de València i la Universitat de València, compta enguany novament amb la direcció artística del cantant, investigador i docent Rafel Arnal.

El cartell d’aquesta quarta edició serà dissenyat per l’il·lustrador cubà, establit a València, Miguel Monkc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =