25n
25N
25N

Un total de 38 comerços reben les ajudes de l'Ajuntament de Llíria per a la millora dels seus locals

El Pla d’Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç 2020 ha servit també per a executar actuacions derivades per la Covid

Un total de 38 comerços reben les ajudes de l'Ajuntament de Llíria per a la millora dels seus locals
17/11/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha concedit ajudes econòmiques, per valor de 22.160 euros, a un total de 38 comerços a través del Pla d’Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç 2020. D’aquesta manera, els establiments beneficiaris han realitzat inversions de millora en els seus locals amb aquestes subvencions.

Les actuacions s’han centrat en molts casos en la compra i instal·lació de material relacionat amb les noves necessitats sorgides per la Covid. Igualment, les ajudes s’han dirigit a la modernització dels establiments amb l’adquisició d’equips informàtics i dispositius electrònics, obres de reforma dels locals, col·locació i substitució de rètols en façanes, i accions de promoció de les botigues.

L’edil de Comerç, Joanma Miguel, ha recordat que aquest programa de subvencions s’emmarca en el Pla Llíria Viva per a la recuperació econòmica i social de la ciutat, que “també contempla les ajudes directes que es concediran a persones treballadores autònomes que han vist minvada la seua activitat per la crisi del coronavirus”.

Igualment, el regidor ha informat que “s’han presentat més de 80 sol·licituds de comerços locals per a adherir-se a la campanya de bons de suport al sector local”. Els veïns i veïnes que resulten premiats en el sorteig d’aquests vals de compra, podran canviar-los en els establiments adherits, “amb la finalitat de fomentar el consum a la localitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 19 =