25n
25N
25N

29 joves han treballat a l'Ajuntament de Picassent durant un any

29 joves han treballat a l'Ajuntament de Picassent durant un any
03/07/2019 -

El juliol de 2018, 29 joves de Picassent s’incorporaren, mitjançant els programes d’inserció laboral Emcuju i Empuju, a més d’una desena de departaments de l’Ajuntament com ara l’Escola d’Adults, el Poliesportiu, Centre Social, Magatzem, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), Intervenció, Urbanisme, Secretaria, Informàtica, Tresoreria i Biblioteca. En definitiva, es tracta de peons, auxiliars, arquitectes i tècnics forestals, informàtics, jardineria i floristeria, microsistemes i xarxes, mestre d’educació primària, gestors ambientals, bibliotecari, delineant i tècnics en gestió de l’administració, els i les quals, durant un any han format part de la plantilla municipal prestant els seus serveis en les diferents àrees mencionades.

Recordem que aquests programes de foment de l’ocupació pretenen obrir les portes a la contractació de persones joves a les entitats locals. Tots dos han estat subvencionats al 100% pel Servef i el Fons Social Europeu (FSE), amb una quantitat global de 600.000 euros.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora d’Urbanisme, Lola Albert, i la regidora d’Ocupació i Formació, Mònica Olguin, els han rebut a l’Ajuntament per agrair-los el seu treball i alhora compartir i conéixer la seua experiència a l’Administració Local. La primera edil ha felicitat el grup de joves pel treball realitzat i sobretot per aquesta oportunitat laboral amb l’Ajuntament de la qual han gaudit i aprés juntament amb els seus companys i companyes i la resta de treballadors i treballadores del Consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 16 =