25n
25N
25N

El 24% de la població ontinyentina replega les mascaretes "Tèxtil Ontinyent"

El 24% de la població ontinyentina replega les mascaretes "Tèxtil Ontinyent"
11/05/2020 -

El 24% de la població ontinyentina replegava les mascaretes “Tèxtil Ontinyent” en el primer matí de la Fase 1. L’Ajuntament d’Ontinyent començava a les 8:30 hores amb el repartiment gratuït de mascaretes reutilitzables entre la ciutadania, 40.000 mascaretes encarregades per l’Ajuntament a les empreses del clúster tèxtil sanitari que impulsa junt amb la patronal Ateval. Mascaretes amb la marca «Textil Ontinyent», que eren replegades en les primeres hores de repartiment per 8.420 de les 35.347 persones empadronades en la ciutat, prèvia presentació del DNI.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez destacava que amb el repartiment de les mascaretes “hem volgut facilitar la desescalada i protegir a la ciutadania, a la que animem a utilitzar-les i ser prudents, perquè és el millor que podem fer per continuar avançant”, manifestava. La primera tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, que coordina el dispositiu municipal per al repartiment, valorava positivament l’inici del repartiment gratuït entre la població de les mascaretes, i destacava també la importància de fer ús d’elles, ja que a més seran imprescindibles per accedir als edificis públics, on no es podrà entrar sense mascareta. En paraules de Natàlia Enguix “estem en un moment decisiu, i tenir cura de les mesures higièniques recomanades és fonamental”, remarcava.

Les mascaretes seran repartides fins divendres 15 de maig, en horari de 8 a 15:00 als següents edificis públics: Cente Civic Llombo, CIM Sant Rafel, Casa de Cultura de Sant Rafel, Ajuntament, EPA Sant Carles, Infopolicia Mestre Ferrero, Casa Parc de les Boles, Teatre Echegaray, Poliesportiu, CEIP Vicent Girones, CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Lluis Vives, CEIP La Solana, Biblioteca Sant Josep, Biblioteca Central i Punt de Lectura de Sant Rafel. A més, les vesprades també es podran replegar de 18:00 a 21:00 hores al poliesportiu, per tal de cobrir totes les franges horàries del desconfinament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

CCCC
torrent