25n
25N
25N

2.600 majors fan exercici a l'aire lliure als parcs de València

2.600 majors fan exercici a l'aire lliure als parcs de València
28/10/2020 -

2.600 persones majors fan ja exercici a l’aire lliure als parcs de l’Oest, Central, Capçalera, Orriols, Benicalap i l’antic llit del Túria en grups reduïts de 10 persones. Es tracta d’una activitat impulsada per la Regidoria d’Envelliment Actiu per compensar el tancament dels centres municipals d’activitats per a majors a causa de la covid-19. La regidora Pilar Bernabé ha informat que “els participants estan complint totes les mesures de seguretat”.

Pilar Bernabé ha visitat aquest matí les activitats que es desenvolupen al parc d’Orriols. Bernabé ha afirmat que “hui estem comprovant com les nostres persones majors, complint amb totes les mesures de protecció i seguretat, estan portant una vida saludable i un envelliment actiu”. La regidora ha assegurat també que “l’equip de professionals que dirigeix les activitats físiques està format per les mateixes monitores i monitors que impartien les classes de manera habitual als Centres Municipals d’Activitats”.

Les activitats estan realitzant-se als parcs de l’Oest, Capçalera, Central, Benicalap, Orriols i l’antic llit del riu Túria en grups reduïts de 10 persones. A cada grup se li assigna dia, hora, ubicació de les activitats i monitor que les desenvoluparà.

Bernabé ha dit que “amb aquestes activitats es pretén disminuir el risc de malalties de les persones participants mentre gaudeixen dels espais a l’aire lliure de la nostra ciutat”.

Els programes d’activitats físiques als 50 centres municipals d’activitats per a persones majors es trobaven paralitzats des que es va decretar l’estat d’alarma el passat mes de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =