25n
25N
25N

18 matadors passen a la segona fase del concurs #DunkersMovistar30, hora de votar!

Els aficionats poden seguir votant a través de la web del club

18 matadors passen a la segona fase del concurs #DunkersMovistar30, hora de votar!
15/11/2016 -

Un total de 18 vídeos han complit els requisits i passen a la segona fase del concurs de Dunkers Movistar. És hora de començar les votacions, des d’ahir dilluns 14 de novembre a les 12 del migdia i fins al dimecres 23 de novembre a les 23:59 hores. Els 8 vídeos més votats passaran a la tercera i última fase del concurs, en la qual començarà el concurs presencial en la Fonteta. Busquem al millor dunker (matador) no professional d’Espanya amb un premi per al guanyador de 5.000 euros.

El mètode de vot serà en la mateixa pàgina web del club, en la qual cada usuari haurà d’identificar-se amb el seu perfil de Facebook. Cada usuari podrà votar una sola vegada al mateix participant, encara que sí que podrà votar fins a un màxim de 5 participants diferents.

Així es vota

Per a votar, hauràs d’estar donat d’alta en la xarxa social Facebook com a requisit indispensable. Pots votar en la plataforma dissenyada, entrant a la pestanya de “vore participants” i assenyalant als concursants als quals vulgues votar. Cada usuari de Facebook podrà votar en una sola ocasió, fins a 5 vídeos diferents

Estos són els enllaços directes de cadascun dels finalistes, per a votar directament al seu vídeo:

 

DunkerEnlace
@JesusRodri515
http://bit.ly/2fwSM3y
david Perez Capellahttp://bit.ly/2g4kdpJ
Fabian Sende vilahttp://bit.ly/2fPzQQk
@knddohttp://bit.ly/2fNR8tF
Krystian Pigulahttp://bit.ly/2evhp3X
@xus_6http://bit.ly/2eR2OuL
@juanes10castrohttp://bit.ly/2fPwCwA
@borjazerogravityhttp://bit.ly/2evi0m9
@serranomarco15http://bit.ly/2fKDh8x
@AlvaroT24http://bit.ly/2f6D2U8
@oriolherrerohttp://bit.ly/2f6AiGu
@iongalarzahttp://bit.ly/2fwMZuL
@raphaeldossantoshttp://bit.ly/2eR6rko
@riky_blackchocolatehttp://bit.ly/2fPqy7d
Carlos Franco Segarrahttp://bit.ly/2fNK8Ng
@alberto_perez19http://bit.ly/2evaveM
@climentpayahttp://bit.ly/2fKAvjD

@will_pereiro

http://bit.ly/2f6BXff

 

El tancament de la votació es produirà el dia 23 de novembre a les 23:59 hores. El 24 de novembre es donaran a conèixer els huit finalistes i l’ordre en el qual s’enfrontaran entre ells al llarg de la temporada. En cada partit en el qual es desenvolupe esta iniciativa, els dos concursants als quals els corresponga competiran realitzant cadascun la seus millor esmaixada en un màxim de 20 segons i dos intents. Dunkers Movistar s’estendrà al llarg dels descansos entre el tercer i l’últim quart de set partits de Liga Endesa en la Fonteta. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents avança a la següent ronda del concurs Dunkers Movistar. La primera eliminatòria del concurs tindrà lloc durant el Valencia Basket- Real Betis Energia Plus programat per a la matinal del 27 de novembre.

Els 8 finalistes tindran coberts les seues despeses de desplaçament dins del territori nacional i el seu allotjament a València. Les bases completes del concurs es poden consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/2dUIb5v

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dinou =