caixa popular

Visites guiades i recreacions històriques per a commemorar el 175 aniversari del Convent de Santo Domingo

Capitania General obri les seues portes els dies 7 i 8 d’octubre

Visites guiades i recreacions històriques per a commemorar el 175 aniversari del Convent de Santo Domingo
04/10/2017 -

Capitania General de València celebra el 175 aniversari de l’antic Convent de Santo Domingo, declarat Monument Històric Nacional des de 1931, amb una infinitat d’actes commemoratius durant els dies 7 i 8 d’octubre. Un cap de setmana de portes obertes, que comptarà amb visites guiades, tallers infantils, una exposició fotogràfica o recreacions històriques de soldats valencians, completament gratuïtes, i d’accés lliure.

En aquest sentit, les visites culturals guiades, es realitzaran de la mà de personal militar, i tindran una hora de durada. Durant el recorregut, es mostrarà als assistents algunes de les principals estades del convent, com el claustre gòtic del segle XIII, una aula capitular amb columnes en forma de palmera, la sala de capitans generals, el saló del tron de 1560, la capella dels reis o la cel·la en la qual va habitar Sant Vicent Ferrer, patró de València.

Però això no és tot, ja que a més de l’exposició fotogràfica en la qual els valencians tindran l’oportunitat de gaudir d’imatges sobre els 175 anys del convent, l’Associació Cultural d’Amics del Museu Històric Militar de València duran a terme recreacions històriques amb uniformes de soldat de diferents èpoques, realitzant veus i moviments reglamentaris, com els relleus de Guàrdia. Així mateix, els més xicotets fabricaran les seues peces de cap en els tallers infantils.

Des de les 09.00 fins a les 14.00 hores, i des de les 16.00 fins a les 20.00 hores, tot aquell que vulga unir-se a la celebració dels 175 anys del Convent de Santo Domingo, tan sols hauran d’accedir per la Plaça Tetuan durant els pròxims 7 i 8 d’octubre.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats