caixa popular

La Diputació presenta la IV edició de la 10KFem amb un circuit més urbà i activitats per a xiquets i famílies

“Volem que siga una carrera per a tots, tant per a les corredores com per a les seues famílies i tot aquell que vulga anar”, assegura la diputada d’Esports, Isabel García

La Diputació presenta la IV edició de la 10KFem amb un circuit més urbà i activitats per a xiquets i famílies
28/02/2018 -

La quarta edició de la Carrera 10KFem va a marcar un abans i un després en la història de la prova. Entre les seues novetats destaca l’estrena d’un nou circuit, la ruta d’entrenaments i la incorporació d’una zona de visibilització d’altres esports i activitats infantils, que forma part d’una àmplia oferta d’activitats paral·leles.

La novetat principal d’aquesta edició és l’àrea de jocs i esports tant per a majors com per a xiquets “Volem que siga una carrera per a tots, tant per a les corredores com para les seues famílies i tot aquell que vulga anar”, ha declarat la diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García. Entre les activitats, es podrà gaudir de Rugbi en viu, pilota valenciana i els stands de la Fundació Anar i Pla Internacional, entre unes altres.

El nou circuit de la 10kFem, encara que manté eixida i meta en el Passeig de l’Albereda, passa a ser més urbà, ja que ara comprèn les principals vies del centre de la ciutat, com l’Avinguda d’Aragó i la Calle Colón. Així mateix, passarà per alguns dels punts més emblemàtics de València, com la Porta del Mar, la Plaça de l’Ajuntament, l’Estació del Nord o l’estadi de Mestalla.

La carrera comptarà amb corredores de 15 països de 4 continents i amb un augment d’inscripcions espanyoles de fora de la província. Un de les dades més destacades en participació és la inscripció de “un 30% de corredores per a les quals aquesta serà la seua primera 10k”, ha destacat la directora de la carrera, Maravillas Aparicio.

Una altra de les novetats d’aquesta quarta edició és la ruta d’entrenaments gratuïts que s’organitzaran en diferents localitats de la província, amb la col·laboració dels corresponents ajuntaments i la Diputació de València. La intenció és promoure l’esport entre les dones de la mà de les atletes del club Nosotras Deportistas, que impartiran sessions adaptades a corredores amb experiència i als qui vulguen iniciar-se en el running.

La primera trobada va tenir lloc el diumenge 4 de febrer a Gandia, seguit per un altre a Alzira. “Amb les Quedades de Running Femení s’acosta a dones de tota la província de València tant l’aprenentatge de tècniques d’entrenament com la pràctica de l’esport d’una forma correcta”, ha explicat Isabel García.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris