caixa popular

Cultivaven 1.000 quilos marihuana ocultes en un camp de tarongers

La Guàrdia Civil ha detingut a 2 homes en l’Operació FALSIX

Cultivaven 1.000 quilos marihuana ocultes en un camp de tarongers
15/09/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil venia investigant des del passat mes d’agost, la possible existència d’una plantació de marihuana en el municipi de Manuel.

Per açò, es va iniciar l’operació “FALSIX” per part de la Guàrdia Civil de Carcaixent, a fi de poder localitzar i detenir als autors d’aquests fets delictius. En aquest operatiu els agents van aconseguir desmantellar un cultiu de marihuana de 600 plantes que es trobaven ocultes en un camp de tarongers. En l’operació, s’han detingut, en la localitat de Manuel a 2 homes de 25 i 30 anys d’edat i nacionalitats espanyola i romanesa, per delictes de cultiu de drogues tòxiques i tinença d’armes prohibides.

El pes total de plantes intervingudes ascendiria a prop de 1.000 quilos.

Els detinguts conreaven aquesta substància estupefaent per a subministrar-la en les comarques de la Ribera i la Safor.

Durant l’entrada i registre, es van trobar diverses armes catalogades com prohibides pel Reglament d’Armes, tals com una defensa elèctrica ( taser) i un puny americà. Al seu torn, també va ser localitzada una part de la caseta ue es destinava a l’assecat de les plantes i que contenia una quantitat d’aquestes. També es va intervenir diversos efectes destinats al manteniment, processament i cultiu de les plantes de marihuana. Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 5 d’Alzira.

L’operació segueix oberta, i no es descarta que es produïsquen noves detencions.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats