25n
25N
25N

La zona tarifària de la Línia 4 del tramvia de Paterna és ja Zona A

La zona tarifària de la Línia 4 del tramvia de Paterna és ja Zona A
06/05/2020 -

La zona tarifària del tramvia a Paterna (Línia 4) ha passat de ser zona B a ser zona A, tal com ha vingut sol·licitant l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo des de fa anys tant a la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat com a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

El primer edil ha mostrat la seua satisfacció pel canvi de zona de totes les parades del tramvia de Paterna després de la resolució dictada per FGV per la qual s’actualitzen i regulen les tarifes dels títols propis de la xarxa de Metrovalencia i que ha entrat en vigor aquest mes de maig.

Referent a això, Sagredo ha explicat que “el canvi de Zona B a Zona A no sols suposarà un abaratiment de les tarifes aplicables en els quatre barris de Paterna (Terramelar, Lloma Llarga, Mas del Rosari-La Coma, Santa Gema) i que compten amb les parades de tramvia Santa Gema-Parc Científic, Tomás i Valiente, Mas del Rosari, La Coma i Lloma Llarga, sinó que a més suposa una equiparació del municipi de Patena amb la resta de nuclis urbans que es beneficien del servei de tramvia”.

“Es tracta d’una reivindicació històrica, en la qual han participat molt activament les entitats veïnals dels barris afectats, que va permetre que, a partir d’ara, tots els paterners i paterneres paguen menys pels seus viatges, amb un estalvi econòmic pròxim al 30% en el preu final del bitllet”, ha indicat Sagredo.

“Aquesta reestructuració tarifària té molt més sentit tenint en compte la filosofia del servei tramviari, clarament urbana”, ha destacat el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =